dijous, 26 de març del 2015

Circular Concurs del Cartell de l'AFA 2014-15









                                                           Barcelona, 26 de març de 2015


Benvolgudes famílies,
Des de l’AFA ens complau informar-vos que tenim molt avançades les preparacions per a la Festa de Fi de Curs d’enguany que celebrarem el dissabte 6 de juny de 10h a 14h.
L’any passat va ser tot un èxit i estem orgullosos d’haver recuperat una trobada tant singular en la relació Escola-Famílies, objectiu principal de la feina de la Junta de l’AFA. Estem segurs que aquest any tornarà a ser un èxit i estem treballant molt per aconseguir-ho.
Tothom que vulgui participar serà benvingut (us podeu posar en contacte amb nosaltres pels canals habituals). Us animem a viure l’experiència des del costat organitzatiu de la festa. Volem oferir el millor en totes les activitats proposades i és per això que demanem la vostra col.laboració en la supervisió i control dels diferents tallers. És una participació de “petites estones” per tal que en tot moment pugueu continuar gaudint de la festa.
Volem que participeu i decidiu com ha de ser aquesta festa i volem començar pel principi: us convoquem al Concurs del Cartell de la Festa de Fi de Curs 2014-15. Busquem un cartell dinamitzador, alegre i cridaner.

aNImAT, paRTicIpA i eXPResSAt!!!




(us adjuntem les bases del concurs)
Junta de l’A.F.A.





  




Bases per al concurs del Cartell de la Festa de Fi de Curs 2014-15:
1.      L’objectiu del concurs és l’elecció del cartell d’anunci de la Festa de Fi de Curs 2014-15 organitzada per l’A.F.A. Escola Ramon Llull el dissabte 6 de juny de 2015.
2.      El format del cartell serà din A4 (210x297mm.) o din A3 (297x420mm.).
Haurà de portar el següent text:
Festa de Fi de Curs 2014-15
6 de juny
AFA Escola Ramon Llull 
3.      Podrà participar qualsevol persona major o menor d’edat de la comunitat educativa de l’Escola Ramon LLlull i podrà presentar un màxim de dos cartells originals i inèdits.
4.      La tècnica és lliure, però s’ha de tenir en compte que el cartell s’haurà de poder reproduir per mitjans digitals.
5.      Atès al dret a la pròpia imatge reconegut i regulat, no s’acceptaran cartells amb fotografies o dibuixos amb persones clarament identificables.
6.      Els cartells es presentaran sense nom de l’autor i amb un lema escrit a la part del darrera del cartell.  S’hi adjuntarà un sobre amb aquest lema i a dins s’indicarà el nom del participant i els curs escolar del nen/a del familiar.
7.      El termini d’admissió dels treballs serà del 7 al 13 d’abril.
8.      Els treballs es presentaran a la secretaria de l’escola.
9.      La publicació del cartell guanyador es farà abans del 17d’abril de 2105.


aNImAT, paRTicIpA i eXPResSAt!!!



Junta de l’A.F.A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada