dijous, 28 d’abril del 2011

La MOSTRA INTERNACIONAL de curtmetratges "La Manigua" pren forma.


EL proper dissabte 14 de maig tindrà lloc al Casal de Barri de Congrés-Indians la I MOSTRA INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES LA MANIGUA. Aquesta mostra és una iniciativa d'un grup de veïnes del barri que han tingut la voluntat de crear un certamen que, per un dia, atragui l'interès de la ciutat cap al barri de Congrés-Indians. Per a l'organització han comptat amb la col·laboració del Districte de Sant Andreu, el casal de barri i la Xarxa de Municipis Indians. La preparació de la Mostra va començar cap el setembre, i ara ja té forma definitiva que de ben segur serà del vostre interès.
Des d'aquest bloc us aniré mantenint informant a mida que tinguem el programa definitiu totalment tancat,  Però ja podeu anar alliberant-vos l'agenda perquè aquell mateix dissabte tindrem la Mostra i també les Festes de Primavera del barri. Així doncs tindrem oferta variada i per a tots els gustos. Perquè pogueu trobar una mica més d'informació hem creat el bloc de la Mostra (http://lamanigua.wordpress.com) i també la podreu trobar al Facebook ("Mostra Curtmetratges La Manigua" i "Mostra Internacional de Curtmetratges La Manigua").
Us faig un petit avenç del programa: a les 11h l'orquestra "Tritó" tocarà temes de jazzband com a benvinguda a l'escenari del carrer Manigua, a les 12:15h començarà la Mostra, que durarà fins les 22h amb un descans per dinar, i a partir de les 22h el concert "Cuba canta" a l'escenari. Tots els actes són gratuïts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada